Sportska tribina – velikani sportske gimnastike u Grafičkoj

U našem školskom boravku 15. travnja 2024. održana je Sportska tribina. Tribinu je svečano otvorio ravnatelj škole Mislav Papec, a gosti su bili velikani iz svijeta sportske gimnastike Tin Srbić, Marijo Možnik, Liam Rabić i  sportski novinar HRT-a Robert Jelečević.

Robert je u ulozi novinara intervjuirao sportaše koji su nas proveli kroz svoj sportski život od svoje 3. odnosno 6. godine pa do danas. Govorili su o usponima i padovima ali i dalje sa velikom ljubavi prema gimnastici. Na kraju su odgovarali na postavljena pitanja učenika koji su ih oduševili.

Naši nastavnici Sven Pavlinić i Sandi Novak sa učenicima iz zanimanja medijski tehničari profesionalno su pristupili snimanju, fotografiranju i montaži ovog velikog sportskog događaja u našij školi, a kolegica Ana Lešić izradila je plakat.

Cijeli intervju možete pogledati na našem YouTube kanalu.

Sportsku tribinu osmislili su proveli i moderirali  nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture Ida Šakić, Filip Matković i ravnatelj Mislav Papec s ciljem da se kroz Sportsku tribinu učenicima približe uspješni sportski djelatnici i sportaši, te pruži pogled iza kamere. Ideja je da se Sportska tribina održava svake naredne godine.

Zato, pratite nas i dalje!

Galerija fotografija: