Naš esport tim nastupio u velikom finalu srednjoškolske esport lige!

Naši Graphic Gekkosi nastupili u velikom finalu Telemach CUBE.SEL – prve srednjoškolske esport lige u Hrvatskoj!!

Gekkosi: Iva Jelavić (kapetanica) 3.B, Robert Mikulan 4.C, Dorian Štih 3.B, Marko Vukosavić 2.A, Ivan Zdelar 3.B, Noa Madar 2.A, Vita Hubej 2.E

Ponosni na naš esport tim koji je ostvario veliki uspjeh plasmanom u finale državnog natjecanja u gamingu – 4. mjesto na turniru i blizu medalje, ali ono što je zlata vrijedno su nova prijateljstva i nezaboravno iskustvo.

CUBE School Esport League je natjecanje u video igrama koje organiziraju volonteri CUBE esports udruge u suradnji s Hall of Game. Ovogodišnje natjecanje održalo se od 6. ožujka do 11. svibnja 2024.

192 učenika, 128 matcheva i 32 esport tima iz cijele Hrvatske.

1. MJESTO: PROJECT E-STORM, SREDNJA ŠKOLA ZA ELEKTROTEHNIKU I RAČUNALSTVO RIJEKA

2. MJESTO: GURLYPOPS – TEHNIČKA ŠKOLA BJELOVAR

3. MJESTO: KUTNA GARNITURA – EKETROSTROJARSKA ŠKOLA VARAŽDIN

4. MJESTO: GRAPHIC GEKKOS – ŠKOLA ZA GRAFIKU, DIZAJN I MEDIJSKU PRODUKCIJU ZAGREB

GG Project E-Storm, GurlyPops, Kutna Garnitura ❤️

Veliko hvala našem glavnom treneru Marku Karloviću koji je unio srce i dušu u pripremu naše ekipe. Teško je opisati kroz što je taj čovjek prolazio gledajući naše matcheve 🙂

Hvala svim navijačima iz škole, bivšim učenicima grafičke i roditeljima koji su nas došli podržati u @hogesport , navijali smo za naše ali i ostale timove. Svi su čuli za Školu za grafiku, dizajn i medijsku produkciju! Posebno hvala profesoru Mladenu Pavleku na dresovima s našim logom.

Esport je u školama!  

Hvala @telemach.hr, @veleuciliste_par, @progamedrink, @wolt.croatia, @hyperx, @samsunghrvatska i naravno @cube.sel i @hogesport!

(p.s. da se dijelila medalja za logo, osvojili bi zlato bez problema 🙂

Mentor: Mario Sever