3. REGIONALNO SUDOKU NATJECANJE 2023.

Škola za grafiku, dizajn i medijsku produkciju bila je drugi put domaćin regionalnog SUDOKU natjecanja u kategoriji Juniori za srednje škole Grada Zagreba koje je održano u subotu 25. studenoga 2023. godine s početkom u 9 sati.

Regionalnom natjecanju u našoj školi pristupilo je ukupno 85 učenika iz 19 srednjih škola.

Prije početka natjecanja prisutne natjecatelje, njihove mentore i povjerenike škola pozdravio je ravnatelj Škole dr. sc. Mislav Papec. Uz dobrodošlicu svima je poželio da se u našoj školi osjećaju ugodno a natjecateljima i izvrsne rezultate.

Natjecanje je provedeno prema uputama organizatora – Hrvatske Mense i enigmatskog kluba “Božidar Vranicki” u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje. Mentori i povjerenici koji su doveli svoje učenike, kao članovi povjerenstva za regionalno natjecanje, bili su raspoređeni od strane odgovorne osobe domaćina za određene zadatke (dežurni u učionici, ispravljanje testova, unos rezultata).

Iz naše Škole nakon školskog na kojem se natjecalo 12 učenika na regionalno natjecanje plasirale su se dvije učenice, Teuta Rizmaul, 2.c i Lola Karažija, 4.c.

U konkurenciji od 125 učenika regije Grad Zagreb koju su uz Grad Zagreb sačinjavale i Zagrebačka, Karlovačka, Bjelovarsko-bilogorska, Sisačko-moslavačka, Varaždinska, Međimurska, Krapinsko-zagorska i Koprivničko-križevačka županija, naše natjecateljice postigle su izvrsne rezultate:

4. Teuta Rizmaul

26. Lola Karažija

Najiskrenije čestitke svim natjecateljima a osobito našim učenicama!!!

Svojim rezultatima Teuta Rizmaul se plasirala na Državno SUDOKU  natjecanje koje će se održati od 15. do 17. prosinca 2023. godine u Vodicama.

Svi zajedno želimo joj puno uspjeha.

Teuta, SRETNO!!!

Više o SUDOKU natjecanju može se pročitati na poveznici: https://sites.google.com/view/2023sudoku

Predsjednica povjerenstva Draga Dolenec-Gashi, prof. matematike i fizike