REGIONALNO SUDOKU NATJECANJE 2022.

Hrvatska Mensa u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje organizirala je ove godine po drugi put natjecanje u rješavanju SUDOKU križaljki za osnovne i srednje škole.

Naša Škola bila je domaćin regionalnog sudoku natjecanja za srednje škole Grada Zagreba u kategoriji Juniori koje je održano u subotu 26. studenoga 2022. s početkom u 9 sati.  Regionalnom natjecanju u našoj školi pristupilo je ukupno 115 učenika iz 18 srednjih škola.

Prije početka natjecanja prisutne natjecatelje, njihove mentore i povjerenike škola pozdravio je ravnatelj Škole dipl. ing. Dubravko Deželić i poželio im dobrodošlicu i da se ugodno osjećaju u našoj školi, a natjecateljima i izvrsne rezultate.

Natjecanje je provedeno prema uputama Mense a mentori i povjerenici koji su doveli svoje učenike kao članovi povjerenstva za regionalno natjecanje bili su raspoređeni od strane odgovorne osobe domaćina za određene zadatke (dežurni u učionici, ispravljanje testova, unos rezultata).

Iz naše Škole nakon školskog na kojem se natjecalo 23 učenika na regionalno natjecanje plasiralo se njih šestero i od ukupno 142 sudionika bili su:

20. Karažija Lola, 3.c 

27. Rizmaul Teuta, 1.c  

53. Božić Nina, 4.d  

65. Kralj Bernard, 4.d   

105. Kralj Noel, 4.b   

142. Jagušt Petra, 3.c  

Najiskrenije čestitke svim natjecateljima a osobito našim učenicima!!!

Više o SUDOKU natjecanju može se pročitati na poveznici: https://sites.google.com/view/sudoku2022/rezultati

Predsjednica povjerenstva Draga Dolenec-Gashi, prof. matematike i fizike