Posjet Domu svetoga Josipa 2017

I ove školske godine posjetili smo Dom za nezbrinutu djecu Svetog Josipa u Hrvatskom Leskovcu. Dana 10.10., utorak, krenuli smo s profesorom iz vjeronauka Damirom Jurinčićem i profesoricom iz tjelesne i zdravstvene kulture Idom Šakić s pregršt poklona za sve uzraste. Nosili smo računalnu opremu, odjeću i novac kojeg su skupili učenici škole.

Dolaskom u dom dočekani smo velikodušno i veselo poput starih prijatelja. Provodili smo vrijeme sa štićenicima doma, raznih uzrasta te smo se s njima lijepo družili uz mnoge društvene igre. Budući da je ovo naš 3 dolazak mnogi od nas su stekli dobre prijatelje i poznanike te su obećali da će se dogodine vratiti. Sretni smo što smo imamo priliku, kao jedna zajednica, učiniti neko dobro djelo za druge koji nisu u mogućnosti imati sve što požele.

Zahvalni smo sestri Katarini i ostalim časnim sestrama koje su nas primile, počastile sokom i raznim grickalicama i koje, zajedno s odgojiteljima, brižno skrbe o djeci. Dom je posjetilo 20-ak naših učenika i učenica iz različitih razrednih odjeljenja.

Sastavile: Patricija Šikić i Anđela Brekalo 3.c